Знакомства для секса
Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google


ВАЖНО!
При регистрации анкеты на Ваш адрес придет письмо которое надо подтвердить в течении 24 часов. В противном случае Ваша анкета будет удалена.

Рекомендуем!
Форум для общения
Скачать mp3
Все для мобильного
Бесплатные программы
Отправить SMS

Джан, 38 - 8 июня 2009 02:39

Все
Senin sevgin heçdi!
İndi mene deyirsen ki, men vefasızam he? Deyirsen ki, seni sen meni sevdiyin qeder sevmemişem. Amma bilmirsen ki, esl vefasız sensen. Kimise günahlandırmazdan evvel özünde niye günah, sehv addım, hereket axtarmırsan ki? Menem vefasız? Sen heç menim kimi yuxusuz geceler keçirdin? Menim qeder göz yaşı tökdünmü? Yox. Ne bilirsen ki, esl sevgi nedir? Esl sevgi, boş seni sevirem sözünden ibaret deyil. Boş-boşuna sevirem deyibde ne etdin? Mübarize apardın heç, sevgini, sevdiyini qebul etdirdin? Yox. Sen yalnız göz yaşı tökdürdün, alçaltdın ve sonra başqa biri ile aile qurmaq üçün meni tapdayıb keçdin. Amma bax gör men nece sevdim? Menim sevgim qeder saf sevgi heç gördün sen? Sene qarşı hisslerim ele derin, ele ince idi ki. Men seni bütün kobudluqların, tersliklerin, qürurunla nece sevirdim heç bilirsen? Her defe sebebsiz ayrılmaq isteyen sen idin, amma men yalvarardım qal deye. Gedende de mene dediyin sözlere, etdiyin hereketlere baxmayaraq yene de sevdim, gözledim. Bütün qohumların, valideynlerin meni istemese de men yene de tek seni istedim deye dözdüm onların dediklerine, mene atdıqları şerlere. Men bunları qız olaraq etdim. Hemişe de mübarize apardım. Amma sen oğlan olaraq menden beş qat çoxunu etmekdense, heç min defe azını da etmedin menimçün. Hansı sevgiden danışırsan indi? Hansı haqla mene vefasız deyirsen? Senin heç bir hereketin olmayıb ki, mene sevgini sübut edesen. Sevirem deyib, öpüb, qucaqlamağı her oğlan eder, amma sevdiyini qazanıb, onu xoşbext etmeyi esl seven, sevdiyine hörmet eden oğlan eder. Ona göre men senin sevgini sevgi saymıram, senin sevgin bir heç idi. Sen ozunde hecnesen!!! Alcag!
Добавить комментарий Комментарии: 0
Бесплатные знакомства на Пустоты.нет


Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.